BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Wimperextensions

Met wimperextensions creëer je je eigen design passend bij jouw gezicht. Wimperextensions corrigeren kleine oogfouten (bijv. hangende oogleden kunnen worden gelift), waardoor onvolkomenheden worden gemaskeerd. Je krijgt langere, meer gebogen en dikkere wimpers.

Lijmen

Natural Lashes-kleefstoffen zijn ontworpen om geen allergieën te veroorzaken en om wimpers moeilijker te maken. Het tast het gebied rond de ogen en de natuurlijke wimpers niet aan. Ze zijn gemaakt volgens medische normen en kunnen ook worden gebruikt door mensen met gevoelige ogen of het dragen van contactlenzen.

Wimperlifting en lamineren

Wimperlaminering is een nieuwe behandeling die wimpers meer gebogen, sterker en 30% groter maakt. De lamineringsprocedure geeft de natuurlijke wimpers een perfecte kleur, een natuurlijke kromming, flexibiliteit en elasticiteit. Met behulp van rollende producten uit het HS-assortiment worden de wimpers meer gebogen, langer en dikker.

Pincet

Voorbereiders

Accessoires

Wimper- & Wenkbrauwverven

We bieden een breed scala aan professionele wimper- en wenkbrauwverf die in de beroemdste schoonheidssalons ter wereld wordt gebruikt.