BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

3M Micropore medische tape -  1,3 cm × 9 m   In zoomen

3M Micropore medische tape - 1,3 cm × 9 m

1.91 €  (inclusief BTW)

De papieren medische tape van 3M Micropore wordt gebruikt om de onderste wimperwimpers te isoleren. Het is hypoallergeen en wordt gebruikt vóór de procedure voor het aanbrengen of onderhouden van genextensies.

Zorgt voor een goede hechting op de huid en laat bij het verwijderen geen lijmresten achter. Het is uitstekend geschikt voor herhaalde toepassing op een gevoelige en kwetsbare huid.

Lengte: 9m
Breedte: 1,3 cm
Materiaal: papier


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
3M Micropore-tape is erg goed! De beste prijzen! Ik raad het met vertrouwen aan! Ik ben tevreden met alle bestelde producten.
Marinela Ramona D. – 18.06.2020
(5/5 sterren)
De prijzen zijn betaalbaar. Ik ben blij dat ik altijd werd beloond met een geschenk. De bestelde producten waren geweldig en bevredigend. Ik wou dat ik ze allemaal kon proberen!
Daniela O. – 28.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en beveel alle producten van deze site van harte aan! Ik breng al heel lang wimperextensions aan en koop al mijn producten bij Natural Lashes. Zowel ikzelf als mijn klanten zijn dol op deze wimperextensions!
Bianca D. – 22.01.2023
(5/5 sterren)
De beste producten. Ik ben altijd tevreden met elke bestelling. Ik raad ten zeerste de wimpers, lijm, alle accessoires en benodigdheden voor dit prachtige vaartuig aan!
Andreea Denisa P. – 13.01.2023
(5/5 sterren)
Erg tevreden. Verzending is in orde. Het is de enige site waar ik bestel. De diensten zijn geweldig!
Roxana N. – 12.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de producten die ik heb ontvangen! Alle producten zijn uitstekend! De tijd om de producten te ontvangen is erg snel en ik zal zeker terugkomen! Heel erg bedankt Natural Lashes.
Larissa Vanessa B. – 16.12.2022
Meer beoordelingen bekijken