BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

StartpaginaZelfklevendHS-16 Elite Plus Professional - 2g

HS-16 Elite Plus Professional -  2g   Vergroot de afbeelding

HS-16 Elite Plus Professional - 2g

10.41 €  (inclusief BTW)

HS-16 Elite Plus Professional is de verbeterde versie van HS-10 Elite Professional-lijm. De speciale formule biedt elasticiteit, een zeer snelle hechting, minimale verdamping en een weerstand van maximaal 7-8 weken. Het is ideaal voor volumetechnieken.

Op zomerdagen als de temperatuur boven de 35 graden Celsius komt en op winterdagen als de temperatuur onder de 4 graden zakt, wordt de lijm geleverd in een extra warmte-isolerende folie met een warmte/koude reflectiepercentage van 97%.

Schud de lijm 3 minuten voor elk gebruik. De houdbaarheid van de lijm is 30 dagen na opening in de zomer en 60 dagen na opening in de overige seizoenen.
Veeg na gebruik de container schoon en verwijder de lucht van binnenuit voordat u het deksel terugplaatst. Als zich een lijmprop vormt aan de punt van de applicator, kan deze met een lijmnaald worden verwijderd.

Het MSDS (Material Safety Data Sheet) bevat alle informatie met betrekking tot de samenstelling van de lijm en het veilige gebruik ervan en wordt op verzoek aan onze klanten verstrekt.

Stoom:
■■■■■■■ ■■■ 7/10
Houdkracht:
■■■■■■■■■■ 10/10
Droogsnelheid:
■■■■■■■■■■ 10/10
Weerstand:
■■■■■■■■■■ 10/10
Viscositeit:
■■■■■■■■■ 1/10

Hoeveelheid: 2g
Voor: professionele wimperstylist
Houdbaarheid: 7-8 weken
Drogen: zeer snel (0,5–1 seconde)
Kleur: carbonzwart
Aanbevolen: voor volumetechnieken

Aanbevolen werkomstandigheden met de lijm
Luchtvochtigheid: tussen 40% en 60%
Temperatuur: tussen +21°C en +24°C

Bewaaromstandigheden vóór opening
Vochtigheid: tussen 30% en 70%
Temperatuur: tussen +3°C en +15°C

Bewaaromstandigheden na opening
Vochtigheid: tussen 30% en 70%
Temperatuur: tussen +3°C en +25°C

Geldigheid
Vanaf opening: 1 maand
Verzegeld: 8 maanden vanaf de productiedatum (geschreven op de fles)


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik gebruik deze lijm nu een paar maanden en ben super blij met de kwaliteit en prijs. Het is een snelle, vloeibare lijm die zeer gemakkelijk te verwerken is. Ik zal het opnieuw bestellen!
Alexandra B. – 04.06.2023
(5/5 sterren)
Het is een zeer goede lijm, werkt onder uitstekende temperatuuromstandigheden en heeft een houdbaarheid tot 8 weken. Wimperextensions blijven heel goed zitten!
Madalina B. – 26.03.2021
(5/5 sterren)
Ik hou echt van gekleurde wimpers, maar ook van HS-16 lijm. Het heeft een zeer goede retentie! Ook andere accessoires bestel ik bij jullie. Koel!
Anita Alexandra J. – 09.09.2020
(5/5 sterren)
Ik ben dol op de Elite-lijm en de knieën. Ik krijg mijn bestelling elke keer snel. Ernst en snelheid. Ik raad het met liefde aan. Ik ben blij dat ik je heb gevonden, ik heb je aanbevolen aan mijn vrienden.
Madalina M. – 16.07.2020
(5/5 sterren)
De producten zijn van kwaliteit. Ik raad het met liefde aan! Snelle levering en heel snel. De lijm werkt perfect bij 25 graden en 60% luchtvochtigheid.
Daniela Antonia D. – 25.06.2020
Meer beoordelingen bekijken  
(5/5 sterren)
Ik werk al ruim anderhalf jaar met Natural Lashes producten. De beste wimperextensions en benodigdheden. Ik vind ze leuk en zou ze voor niets anders willen ruilen. De pakketten komen zeer snel en goed verpakt aan. Ik heb nog nooit kapotte dozen of beschadigde producten gevonden.
Andrea P. – 06.02.2024
(5/5 sterren)
Beide pincetten die ik heb besteld zijn perfect voor het aanbrengen van wimpers. Ik kan de VETUS ST-serie alleen maar aanbevelen! Ik ben erg blij met hen. Ze hebben een goede grip!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 sterren)
Dit is niet de eerste keer dat ik Natural Lashes-producten gebruik en ik wil zeggen dat ik altijd tevreden ben met hun kwaliteit. Bestellingen kwamen zeer snel en goed verpakt binnen. Ik raad het met vertrouwen aan
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 sterren)
Geweldige producten en kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met de producten die ik gekocht heb. Dit is mijn eerste bestelling en ik zal zeker nog een keer bestellen! Ik bestelde op Kreta en de bestelling kwam heel snel, ongeveer 4 dagen!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 sterren)
Hallo, ik heb al een paar dagen moeite om je te schrijven en bedankt dat je me niet zonder vakantieproducten hebt achtergelaten en je best hebt gedaan om mijn bestelling van de ene op de andere dag te verzenden, terwijl ik schreef dat het een noodgeval is. Nogmaals bedankt! Wat betreft de producten kan ik alleen maar zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Je kunt de kwaliteit zien. Ik was aangenaam verrast door het VETUS pincet. Ook over de verpakking van de producten ben ik zeer tevreden. Ik zie zelden bestellingen zo goed geseald dat ze geen problemen ondervinden tijdens het transport. Gefeliciteerd met alles wat je doet. Fijne dag en boost de omzet.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Meer beoordelingen bekijken