BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

3M Transpore medische tape -  1,3 cm × 9 m   In zoomen

3M Transpore medische tape - 1,3 cm × 9 m

2.1 €  (inclusief BTW)

3M Transpore medische tape wordt gebruikt om genen voor de onderste wimper te isoleren. Het is gemaakt van hypoallergene siliconen en bevat geen latex - wat het ideaal maakt voor mensen met een hoge huidgevoeligheid.

Zorgt voor een goede hechting op de huid en laat bij het verwijderen geen lijmresten achter. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op een gevoelige en kwetsbare huid.

Lengte: 9m
Breedte: 1,3 cm
Materiaal: siliconen


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en beveel alle producten van deze site van harte aan! Ik breng al heel lang wimperextensions aan en koop al mijn producten bij Natural Lashes. Zowel ikzelf als mijn klanten zijn dol op deze wimperextensions!
Bianca D. – 22.01.2023
(5/5 sterren)
De beste producten. Ik ben altijd tevreden met elke bestelling. Ik raad ten zeerste de wimpers, lijm, alle accessoires en benodigdheden voor dit prachtige vaartuig aan!
Andreea Denisa P. – 13.01.2023
(5/5 sterren)
Erg tevreden. Verzending is in orde. Het is de enige site waar ik bestel. De diensten zijn geweldig!
Roxana N. – 12.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de producten die ik heb ontvangen! Alle producten zijn uitstekend! De tijd om de producten te ontvangen is erg snel en ik zal zeker terugkomen! Heel erg bedankt Natural Lashes.
Larissa Vanessa B. – 16.12.2022
(5/5 sterren)
Ik adviseer met vertrouwen! De beste kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijs! Ik ben al bezig met mijn tweede bestelling en zal zeker alleen hier bestellen!
Catalina-Adriana U. – 13.12.2022
Meer beoordelingen bekijken