BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

3M medische tape -  Transpore (siliconen) -  1,3 cm × 9 m   In zoomen

3M medische tape - Transpore (siliconen) - 1,3 cm × 9 m

2.07 €  (inclusief BTW)

3M Transpore medische tape wordt gebruikt om genen voor de onderste wimper te isoleren. Het is gemaakt van hypoallergene siliconen en bevat geen latex - wat het ideaal maakt voor mensen met een hoge huidgevoeligheid.

Zorgt voor een goede hechting op de huid en laat bij het verwijderen geen lijmresten achter. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op een gevoelige en kwetsbare huid.

Lengte: 9m
Breedte: 1,3 cm
Materiaal: siliconen


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De beste producten. De snelste in het verzenden van bestellingen. Veilige en snelle levering. Kwaliteitsprodukten. Redelijke prijzen! Niet te missen aanbiedingen! Jij bent de beste.
Amalia Roxana P. – 01.05.2023
(5/5 sterren)
Geweldige producten. Ik gebruik ze al sinds het begin van mijn bedrijf en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Hun verzending is erg snel! Ik adviseer met vertrouwen!
Violette R. – 27.04.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn van kwaliteit, prettige ervaring en snelle levering! Het pakket dat ik nodig had. Veel succes in de toekomst en meer kwaliteitsproducten!
Irina ik. – 14.04.2023
(5/5 sterren)
De beste prijzen en de beste producten! Ze hebben exclusiviteit op veel producten, waardoor ze zeer gewild zijn. Bravo! Je bent een geweldig bedrijf!
Vivian T. – 26.03.2023
(5/5 sterren)
De enige site waar ik producten voor wimperextensions bestel voor een goede prijs! De kwaliteit van de producten is altijd uitstekend en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Elena P. – 12.03.2023
Meer beoordelingen bekijken