BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

StartpaginaZelfklevendHS-11 Supreme - 5g

HS-11 Supreme -  5g   Vergroot de afbeelding

HS-11 Supreme - 5g

8.71 €  (inclusief BTW)

HS-11 Supreme lijm is een van de meest flexibele en sterke lijmen in het HS-assortiment. Het heeft de perfecte consistentie voor 2D-, 3D-, Russian Volume- of Push-Up Wimpertechnieken en geeft zeer weinig damp af om oogirritatie te voorkomen.

Op zomerdagen wanneer de temperatuur boven de 35 graden Celsius komt en op winterdagen wanneer de temperatuur onder de 4 graden zakt, wordt de lijm geleverd in een extra warmte-isolerende folie met een warmte/koude reflectiepercentage van 97%.

Schud de lijm vóór elk gebruik gedurende 3 minuten. De houdbaarheid van de lijm is 30 dagen vanaf opening tijdens de zomer en 60 dagen vanaf opening tijdens de overige seizoenen.
Veeg de container na gebruik schoon en verwijder de lucht uit de binnenkant voordat u het deksel terugplaatst. Als zich aan de punt van de applicator een prop lijm vormt, kan deze met een lijmnaald worden verwijderd.

Het MSDS (Material Safety Data Sheet) bevat alle informatie met betrekking tot de samenstelling van de lijm en het veilige gebruik ervan en wordt op verzoek aan onze klanten verstrekt.

Stoom:
■■■■■ ■■■■■ 5/10
Houdkracht:
■■■■■■■■ ■■ 8/10
Droogsnelheid:
■■■■■■■■■ 9/10
Weerstand:
■■■■■■■■ ■■ 8/10
Viscositeit:
■■ ■■■■■■■■ 2/10

Hoeveelheid: 5g
Voor: professionele wimperstylist
Houdbaarheid: 6-7 weken
Drogen: snel (1-1,5 seconden)
De kleur zwart

Aanbevolen werkomstandigheden met de lijm
Luchtvochtigheid: tussen 40% en 60%
Temperatuur: tussen +21°C en +24°C

Bewaaromstandigheden vóór opening
Vochtigheid: tussen 30% en 70%
Temperatuur: tussen +3°C en +15°C

Bewaaromstandigheden na opening
Vochtigheid: tussen 30% en 70%
Temperatuur: tussen +3°C en +25°C

Geldigheid
Vanaf opening: 1 maand
Verzegeld: 8 maanden vanaf de productiedatum (geschreven op de fles)


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
HS-11 lijm is ook zeer goed bij hoge luchtvochtigheid. Ik ben zeer tevreden met uw producten!
Roxana A. – 18.06.2020
(5/5 sterren)
Grote weerstand, elasticiteit, het is het product dat ik nog steeds niet kan vervangen.
Eva P. – 29.04.2020
(5/5 sterren)
Het is een zeer goede lijm met weinig dampen. Droog in 0,5-1 sec. Sta werk met hem toe en 45 minuten. Voor klanten die geen gevoelige ogen hebben gebruik ik het in combinatie met Ultra+, dit is ook een hele goede lijm, maar heeft meer dampen en een iets langere droogtijd.
Valentina R. – 20.02.2020
(5/5 sterren)
Ik werk al ruim anderhalf jaar met Natural Lashes producten. De beste wimperextensions en benodigdheden. Ik vind ze leuk en zou ze voor niets anders willen ruilen. De pakketten komen zeer snel en goed verpakt aan. Ik heb nog nooit kapotte dozen of beschadigde producten gevonden.
Andrea P. – 06.02.2024
(5/5 sterren)
Beide pincetten die ik heb besteld zijn perfect voor het aanbrengen van wimpers. Ik kan de VETUS ST-serie alleen maar aanbevelen! Ik ben erg blij met hen. Ze hebben een goede grip!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 sterren)
Dit is niet de eerste keer dat ik Natural Lashes-producten gebruik en ik wil zeggen dat ik altijd tevreden ben met hun kwaliteit. Bestellingen kwamen zeer snel en goed verpakt binnen. Ik raad het met vertrouwen aan
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 sterren)
Geweldige producten en kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met de producten die ik gekocht heb. Dit is mijn eerste bestelling en ik zal zeker nog een keer bestellen! Ik bestelde op Kreta en de bestelling kwam heel snel, ongeveer 4 dagen!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 sterren)
Hallo, ik heb al een paar dagen moeite om je te schrijven en bedankt dat je me niet zonder vakantieproducten hebt achtergelaten en je best hebt gedaan om mijn bestelling van de ene op de andere dag te verzenden, terwijl ik schreef dat het een noodgeval is. Nogmaals bedankt! Wat betreft de producten kan ik alleen maar zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Je kunt de kwaliteit zien. Ik was aangenaam verrast door het VETUS pincet. Ook over de verpakking van de producten ben ik zeer tevreden. Ik zie zelden bestellingen zo goed geseald dat ze geen problemen ondervinden tijdens het transport. Gefeliciteerd met alles wat je doet. Fijne dag en boost de omzet.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Meer beoordelingen bekijken