BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Wimperextensions

Met wimperextensions creëer je je eigen design passend bij jouw gezicht. Wimperextensions corrigeren kleine oogfouten (bijv. hangende oogleden kunnen worden gelift), waardoor onvolkomenheden worden gemaskeerd. Je krijgt langere, meer gebogen en dikkere wimpers.

Stripwimpers

Heb je het gevoel dat je wimpers niet lang en dik genoeg zijn om de aandacht te trekken? Probeer ESQIDO, Visofree of SexySheep club lashes!

Lijmen

Natural Lashes-kleefstoffen zijn ontworpen om geen allergieën te veroorzaken en om wimpers moeilijker te maken. Het tast het gebied rond de ogen en de natuurlijke wimpers niet aan. Ze zijn gemaakt volgens medische normen en kunnen ook worden gebruikt door mensen met gevoelige ogen of het dragen van contactlenzen.

Pincet

Voorbereiders

Wimper- & Wenkbrauwverven

We bieden een breed scala aan professionele wimper- en wenkbrauwverf die in de beroemdste schoonheidssalons ter wereld wordt gebruikt.

Allergie Preventie

Een op de drie technici op het gebied van genextensies heeft last van allergieën. Bij het aanbrengen van wimperextensions inhaleren technici de dampen van de lijm en ontwikkelen ze na verloop van tijd allergieën. SHEMAX Lash is de eerste giftige dampcollector die de verspreiding van lijmdampen in de werkruimte voorkomt, de lucht zuivert en het ontstaan van chronische allergieën voorkomt.