BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

ESQIDO -  Grandioos   In zoomen

ESQIDO - Grandioos

14.73 €  (inclusief BTW)

De unieke zigzag plaatsing van zeer fijne nertsstrengen samen met dikke en lange bundels zal dit paar doen opgaan in je natuurlijke wimpers. ESQIDO Grandiose geeft je extra volume en een onmiskenbare look, absoluut verleidelijk!

Ontdek de prachtige wimpers van ESQIDO!
Gebruik onderstaande slider!Noir maakt het verschil!

Klassieke collectie
De nertsdraden uit de ESQIDO Classic-collectie behouden een harmonie van kromming
Noire-collectie
Terwijl de nertsgarens uit de Noire-collectie verschillende rondingen hebben om een ultravolumineuze look te krijgen, maar tegelijkertijd natuurlijk.


Collectie: Noire
Volume: 3/5
Lengte: 6-11 mm
Wimpers: fijn, nertshaar
Tape: handgemaakt katoen
Draagperiode: tot 25 keer gebruiken


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Een heel goed bedrijf! Ik raad aan! Ik heb alle bestelde producten ontvangen en ze zijn erg goed! Ik raad het met vertrouwen aan! Veel collega's hebben mij Natural Lashes aanbevolen en ze hadden gelijk!
Andrea N. – 17.09.2022
(5/5 sterren)
Alles werd snel en goed geleverd. De producten zijn erg goed, de extensions, de lijm en de benodigdheden. Ik koop ze altijd met vertrouwen van deze site. Ik kom zeker terug met andere bestellingen!
Ancuta P. – 16.09.2022
(5/5 sterren)
Alles overtreffend! Ik ben echt heel tevreden over de producten! Zeer snel, de wimpers zijn van een superieure kwaliteit, en net als de prijs, kan ik niet meer zeggen...
Andrea B. – 23.08.2022
(5/5 sterren)
Ik ben dol op Natural Lashes-producten Bestel alleen bij jullie en ik ben zeer tevreden over hun kwaliteit. De lijm heeft een supersnelle grip en de wimpers zijn fijn en betaalbaar.
Elena C. – 16.07.2022
(5/5 sterren)
De beste en kwaliteitsproducten die worden gebruikt. Αdor als ik het voltooide werk met een prachtig volume zie. De producten zijn erg goed en de wimpers zien er geweldig uit!
Melissa M. – 14.07.2022
Meer beoordelingen bekijken