BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

ESQIDO -  Grandioos   In zoomen

ESQIDO - Grandioos

6.07 €  (inclusief BTW)

De unieke zigzag plaatsing van zeer fijne nertsstrengen samen met dikke en lange bundels zal dit paar doen opgaan in je natuurlijke wimpers. ESQIDO Grandiose geeft je extra volume en een onmiskenbare look, absoluut verleidelijk!

Ontdek de prachtige wimpers van ESQIDO!
Gebruik onderstaande slider!Noir maakt het verschil!

Klassieke collectie
De nertsdraden uit de ESQIDO Classic-collectie behouden een harmonie van kromming
Noire-collectie
Terwijl de nertsgarens uit de Noire-collectie verschillende rondingen hebben om een ultravolumineuze look te krijgen, maar tegelijkertijd natuurlijk.


Collectie: Noire
Volume: 3/5
Lengte: 6-11 mm
Wimpers: fijn, nertshaar
Tape: handgemaakt katoen
Draagperiode: tot 25 keer gebruiken


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik zou wimpers per streng en premade bestellen. De premade exemplaren zijn behoorlijk zwart, ik kan niet wachten om ermee te werken! Ik kom zeker terug naar de site voor meer bestellingen!
Cristina M. – 16.11.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn zeer goed en praktisch, zowel voor beginners als voor experts. Verkort de tijd! De lijm is beestachtig, hij gaat ruim een maand mee!
Simona C. – 16.11.2023
(5/5 sterren)
Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de producten. Waar voor je geld zeer OK. De bestelling komt zeer snel aan, wat vooral in crisissituaties een voordeel is.
Ioana Andreea M. – 15.11.2023
(5/5 sterren)
Perfect alles, zoals gewoonlijk! Alleen professionele producten en snelle leveringen, geen fout! Ook heel belangrijk is het feit dat er bij de producten een conformiteitscertificaat wordt meegeleverd! Als je voor Shadow Velvet ook een M- of L-reeks mee zou kunnen nemen, zou dat geweldig zijn! Het zou zeker een succes zijn!
Adela A. – 14.11.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, zowel de draad voor draad wimperextensions als de 3D en 5D premade producten. Ik kom zeker terug met andere bestellingen. De bestelling werd snel en zonder problemen geleverd. Bedankt!
Delia P. – 14.11.2023
Meer beoordelingen bekijken