BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

StartpaginaWimperextensionsIndividuele uitbreidingenPerfecte minikleur0,15Perfect Mini Kleurrijk - Regenboog - Mengeling 8-16, C, 0,15 mm

Perfect Mini Kleurrijk - Regenboog - Mengeling 8-16, C, 0,15 mm   Vergroot de afbeelding

Perfect Mini Kleurrijk - Regenboog - Mengeling 8-16, C, 0,15 mm

8.3 €  (inclusief BTW)

Breng je werk tot leven met een vleugje kleur.
Perfect Mini Color wimperextensions zijn ontworpen om de oogkleur te benadrukken en elke tint te accentueren.
Met een beetje fantasie kun je de klassieke zwarte wimperextensions veranderen in een gewaagd, levendig en gemakkelijk op te merken werk, of het nu een speciale gelegenheid is of uitgaan met de meisjes.

  Voor het aanbrengen van deze gekleurde wimperextensions raden wij aan om de transparante lijm te gebruiken  SP-18 Forte

Doosinhoud: 6 regels (8,10,11,12,14,16)
Kromming: C
Dikte: 0,15 mm
Lengte: 8-16 mm
Kleuren: rood, robijn, oranje, bruin, roodbruin, bruin, blauw, blauw, roze, bruin, turquoise, limoengroen, groen


———(5/5 sterren)
Een zeer aangename ervaring. De hoogste kwaliteit producten die ik ooit heb gebruikt. De Perfect Mini wimpers zijn geweldig!
Claudia U. – 26.05.2022
(5/5 sterren)
Ik werk nu al meer dan anderhalf jaar met Natural Lashes-producten. De beste wimperextensions en benodigdheden. Ik hou van ze en zou ze voor niets anders willen ruilen. De pakketten komen heel snel en goed verpakt aan. Ik heb nog nooit gebroken dozen of beschadigde producten aangetroffen.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 sterren)
Beide pincetten die ik heb besteld zijn perfect voor het aanbrengen van wimpers. Ik kan de VETUS ST-serie alleen maar aanbevelen! Ik ben er erg tevreden mee. Ze hebben een goede grip!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 sterren)
Iuliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 sterren)
Superproducten en kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met de aangekochte producten. Dit is mijn eerste bestelling en ik zal zeker opnieuw bestellen! Ik heb in Kreta besteld en de bestelling arriveerde zeer snel, in ongeveer 4 dagen!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 sterren)
Hallo, ik heb een paar dagen moeite gehad om je te schrijven en je te bedanken voor het feit dat je me niet zonder producten voor de feestdagen hebt achtergelaten en voor alles wat je hebt gedaan om mijn bestelling 's nachts te verzenden toen ik aangaf dat het een noodgeval was. Nogmaals, bedankt! Wat betreft de producten, kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. De kwaliteit is duidelijk. Ik was aangenaam verrast door de VETUS-tangen. Evenzo ben ik zeer tevreden over de verpakking van de producten. Ik zie zelden bestellingen zo goed verzegeld om problemen tijdens het transport te voorkomen. Gefeliciteerd met alles wat je doet. Fijne dag en veel succes met de verkopen.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Meer beoordelingen bekijken