BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Premium zijden wimpers -  12 mm, D, 0,07 mm   In zoomen

Premium zijden wimpers - 12 mm, D, 0,07 mm

14.52 €  (inclusief BTW)

Premium kwaliteit wimperextensions, gemaakt van synthetische zijde, die de natuurlijke wimperdraden perfect imiteert.
De extensions van HS Silk Lashes hebben een aangename, fijne textuur, zijn licht glanzend en kunnen gemakkelijk een glamoureus effect reproduceren.

Inhoud doos: 16 regels
Lengte: 12 mm
Kromming: D
Dikte: 0,07 mm
De kleur zwart


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De beste prijzen en de beste producten! Ze hebben exclusiviteit op veel producten, waardoor ze zeer gewild zijn. Bravo! Je bent een geweldig bedrijf!
Vivian T. – 26.03.2023
(5/5 sterren)
De enige site waar ik producten voor wimperextensions bestel voor een goede prijs! De kwaliteit van de producten is altijd uitstekend en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Elena P. – 12.03.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de bestelde producten en de bestelling is zonder vertraging aangekomen, binnen de geschatte tijd. Ik kan Natural Lashes ten zeerste aanbevelen.
Jasmijn M. – 05.03.2023
(5/5 sterren)
Ik heb al vaker producten besteld bij Natural Lashes. Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten. Ik zal met vertrouwen blijven bestellen en aanbevelen!
Alina B. – 18.02.2023
(5/5 sterren)
De prijzen zijn betaalbaar. Ik ben blij dat ik altijd werd beloond met een geschenk. De bestelde producten waren geweldig en bevredigend. Ik wou dat ik ze allemaal kon proberen!
Daniela O. – 28.01.2023
Meer beoordelingen bekijken