BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

StartpaginaaccessoireAnderMagisch pakket - met Silica-Gel zakje

Magisch pakket -  met Silica-Gel zakje   Vergroot de afbeelding

Magisch pakket - met Silica-Gel zakje

0.02 €  (inclusief BTW)

Cyanoacrylaatlijmen die worden gebruikt bij het aanbrengen van wimperextensions zijn erg gevoelig voor vocht in de lucht. Om deze reden hebben ze een korte houdbaarheid als ze niet worden geopend en gebruikt (ongeveer een jaar vanaf de fabricagedatum) en 30-45 dagen na opening.

Het Magic Pack voorkomt beschadiging van de lijmen na opening en verlengt de houdbaarheid. Samen met het Silica-Gel sachet houdt de Magic Pack de lijmen op een constante temperatuur en vochtigheid.

Verwijder na gebruik van de lijm alle lijmresten van de applicator en schroef de lijmafdekking vast. Doe het zelfklevende flesje in de Magic Pack, samen met het Silica-Gel zakje. Verwijder zoveel mogelijk alle lucht uit de Magic Pack en sluit deze af. Bewaar de Magic Pack op een koele, droge plaats.


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik werk al ruim anderhalf jaar met Natural Lashes producten. De beste wimperextensions en benodigdheden. Ik vind ze leuk en zou ze voor niets anders willen ruilen. De pakketten komen zeer snel en goed verpakt aan. Ik heb nog nooit kapotte dozen of beschadigde producten gevonden.
Andrea P. – 06.02.2024
(5/5 sterren)
Beide pincetten die ik heb besteld zijn perfect voor het aanbrengen van wimpers. Ik kan de VETUS ST-serie alleen maar aanbevelen! Ik ben erg blij met hen. Ze hebben een goede grip!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 sterren)
Dit is niet de eerste keer dat ik Natural Lashes-producten gebruik en ik wil zeggen dat ik altijd tevreden ben met hun kwaliteit. Bestellingen kwamen zeer snel en goed verpakt binnen. Ik raad het met vertrouwen aan
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 sterren)
Geweldige producten en kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met de producten die ik gekocht heb. Dit is mijn eerste bestelling en ik zal zeker nog een keer bestellen! Ik bestelde op Kreta en de bestelling kwam heel snel, ongeveer 4 dagen!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 sterren)
Hallo, ik heb al een paar dagen moeite om je te schrijven en bedankt dat je me niet zonder vakantieproducten hebt achtergelaten en je best hebt gedaan om mijn bestelling van de ene op de andere dag te verzenden, terwijl ik schreef dat het een noodgeval is. Nogmaals bedankt! Wat betreft de producten kan ik alleen maar zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Je kunt de kwaliteit zien. Ik was aangenaam verrast door het VETUS pincet. Ook over de verpakking van de producten ben ik zeer tevreden. Ik zie zelden bestellingen zo goed geseald dat ze geen problemen ondervinden tijdens het transport. Gefeliciteerd met alles wat je doet. Fijne dag en boost de omzet.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Meer beoordelingen bekijken