BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Magisch pakket -  met Silica-Gel zakje   In zoomen

Magisch pakket - met Silica-Gel zakje

1.05 €  (inclusief BTW)

Cyanoacrylaatlijmen die worden gebruikt bij het aanbrengen van wimperextensions zijn erg gevoelig voor vocht in de lucht. Om deze reden hebben ze een korte houdbaarheid als ze niet worden geopend en gebruikt (ongeveer een jaar vanaf de fabricagedatum) en 30-45 dagen na opening.

Het Magic Pack voorkomt beschadiging van de lijmen na opening en verlengt de houdbaarheid. Samen met het Silica-Gel sachet houdt de Magic Pack de lijmen op een constante temperatuur en vochtigheid.

Verwijder na gebruik van de lijm alle lijmresten van de applicator en schroef de lijmafdekking vast. Doe het zelfklevende flesje in de Magic Pack, samen met het Silica-Gel zakje. Verwijder zoveel mogelijk alle lucht uit de Magic Pack en sluit deze af. Bewaar de Magic Pack op een koele, droge plaats.


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik bestel al een tijdje bij Natural Lashes en ben super blij met de kwaliteit en prijs. De producten zijn altijd op voorraad en bereiken mij in de kortst mogelijke tijd.
Roxana N. – 27.07.2023
(5/5 sterren)
Ik beveel deze website al vele jaren aan. Ik heb een favoriete lijm, HS-11, die ik vaak cadeau krijg bij het afronden van een bestelling. De producten zijn echt goed en ik koop ze meestal wanneer de Lash Night-uitverkoop is. Ik ben een tevreden klant en wens je veel succes!
Alina O. – 14.07.2023
(5/5 sterren)
Ik beveel de producten met vertrouwen aan! Ze zijn van zeer goede kwaliteit en zeer gemakkelijk om mee te werken. Ik gebruikte Natural Lashes en werd verliefd!
Valentina C. – 07.07.2023
(5/5 sterren)
Het is een perfecte lijm voor elk seizoen! Ik raad alle producten met vertrouwen aan. Sinds ik deze producten gebruik, is mijn werktijd afgenomen.
Marina N. – 04.07.2023
(5/5 sterren)
Erg blij met alle producten. Ik adviseer met vertrouwen Erg snel! Ik heb vandaag besteld en de producten zijn morgen binnen!!! Bedankt
Bianca Elena B. – 28.06.2023
Meer beoordelingen bekijken