BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Magisch pakket -  met Silica-Gel zakje   In zoomen

Magisch pakket - met Silica-Gel zakje

1.06 €  (inclusief BTW)

Cyanoacrylaatlijmen die worden gebruikt bij het aanbrengen van wimperextensions zijn erg gevoelig voor vocht in de lucht. Om deze reden hebben ze een korte houdbaarheid als ze niet worden geopend en gebruikt (ongeveer een jaar vanaf de fabricagedatum) en 30-45 dagen na opening.

Het Magic Pack voorkomt beschadiging van de lijmen na opening en verlengt de houdbaarheid. Samen met het Silica-Gel sachet houdt de Magic Pack de lijmen op een constante temperatuur en vochtigheid.

Verwijder na gebruik van de lijm alle lijmresten van de applicator en schroef de lijmafdekking vast. Doe het zelfklevende flesje in de Magic Pack, samen met het Silica-Gel zakje. Verwijder zoveel mogelijk alle lucht uit de Magic Pack en sluit deze af. Bewaar de Magic Pack op een koele, droge plaats.


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De prijzen zijn betaalbaar. Ik ben blij dat ik altijd werd beloond met een geschenk. De bestelde producten waren geweldig en bevredigend. Ik wou dat ik ze allemaal kon proberen!
Daniela O. – 28.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en beveel alle producten van deze site van harte aan! Ik breng al heel lang wimperextensions aan en koop al mijn producten bij Natural Lashes. Zowel ikzelf als mijn klanten zijn dol op deze wimperextensions!
Bianca D. – 22.01.2023
(5/5 sterren)
De beste producten. Ik ben altijd tevreden met elke bestelling. Ik raad ten zeerste de wimpers, lijm, alle accessoires en benodigdheden voor dit prachtige vaartuig aan!
Andreea Denisa P. – 13.01.2023
(5/5 sterren)
Erg tevreden. Verzending is in orde. Het is de enige site waar ik bestel. De diensten zijn geweldig!
Roxana N. – 12.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de producten die ik heb ontvangen! Alle producten zijn uitstekend! De tijd om de producten te ontvangen is erg snel en ik zal zeker terugkomen! Heel erg bedankt Natural Lashes.
Larissa Vanessa B. – 16.12.2022
Meer beoordelingen bekijken