BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Magisch pakket -  met Silica-Gel zakje   In zoomen

Magisch pakket - met Silica-Gel zakje

1.05 €  (inclusief BTW)

Cyanoacrylaatlijmen die worden gebruikt bij het aanbrengen van wimperextensions zijn erg gevoelig voor vocht in de lucht. Om deze reden hebben ze een korte houdbaarheid als ze niet worden geopend en gebruikt (ongeveer een jaar vanaf de fabricagedatum) en 30-45 dagen na opening.

Het Magic Pack voorkomt beschadiging van de lijmen na opening en verlengt de houdbaarheid. Samen met het Silica-Gel sachet houdt de Magic Pack de lijmen op een constante temperatuur en vochtigheid.

Verwijder na gebruik van de lijm alle lijmresten van de applicator en schroef de lijmafdekking vast. Doe het zelfklevende flesje in de Magic Pack, samen met het Silica-Gel zakje. Verwijder zoveel mogelijk alle lucht uit de Magic Pack en sluit deze af. Bewaar de Magic Pack op een koele, droge plaats.


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De beste producten. De snelste in het verzenden van bestellingen. Veilige en snelle levering. Kwaliteitsprodukten. Redelijke prijzen! Niet te missen aanbiedingen! Jij bent de beste.
Amalia Roxana P. – 01.05.2023
(5/5 sterren)
Geweldige producten. Ik gebruik ze al sinds het begin van mijn bedrijf en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Hun verzending is erg snel! Ik adviseer met vertrouwen!
Violette R. – 27.04.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn van kwaliteit, prettige ervaring en snelle levering! Het pakket dat ik nodig had. Veel succes in de toekomst en meer kwaliteitsproducten!
Irina ik. – 14.04.2023
(5/5 sterren)
De beste prijzen en de beste producten! Ze hebben exclusiviteit op veel producten, waardoor ze zeer gewild zijn. Bravo! Je bent een geweldig bedrijf!
Vivian T. – 26.03.2023
(5/5 sterren)
De enige site waar ik producten voor wimperextensions bestel voor een goede prijs! De kwaliteit van de producten is altijd uitstekend en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Elena P. – 12.03.2023
Meer beoordelingen bekijken