BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Opruiming Wimperextensions

Met wimperextensions creëer je je eigen design passend bij jouw gezicht. Wimperextensions corrigeren kleine oogfoutjes (bijv. hangende oogleden kunnen omhoog) en maskeren onvolkomenheden. Je krijgt langere, meer gebogen en dikkere wimpers.

Bende Gene Klaring

Heb je het gevoel dat je wimpers niet lang en dik genoeg zijn om de aandacht te trekken? Probeer ESQIDO, Visofree of SexySheep club lashes!

Laminaire liquidaties en wimperlifting

Wimperlaminering is een nieuwe behandeling die wimpers meer gebogen, sterker en 30% groter maakt. De lamineringsprocedure geeft de natuurlijke wimpers een perfecte kleur, een natuurlijke kromming, flexibiliteit en elasticiteit. Met behulp van rollende producten uit het HS-assortiment worden de wimpers meer gebogen, langer en dikker.

Opruiming Onderhoud

Opruimingsaccessoires

Liquidaties Oog- en wenkbrauwverf

We bieden een breed scala aan professionele wimper- en wenkbrauwverf die in de beroemdste schoonheidssalons ter wereld wordt gebruikt.

Make-up opruiming

Het geheim van een make-up die er professioneel uitziet en aanvoelt, ligt in kwaliteitsproducten. Ontdek de nieuwste make-up producten op Natural Lashes.

Klaring Allergie preventie

Een op de drie technici op het gebied van genextensies heeft last van allergieën. Bij het aanbrengen van wimperextensions inhaleren technici de dampen van de lijm en ontwikkelen ze na verloop van tijd allergieën. SHEMAX Lash is de eerste giftige dampcollector die de verspreiding van lijmdampen in de werkruimte voorkomt, de lucht zuivert en het ontstaan van chronische allergieën voorkomt.