BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Professionele digitale hygrometer -  Roze   In zoomen

Professionele digitale hygrometer - Roze

14.43 €  (inclusief BTW)

Lijmen voor wimperextensions hebben een bepaalde luchtvochtigheid en temperatuur nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Met behulp van deze Professionele Digitale Hygrometer & Thermometer meet u gelijktijdig, nauwkeurig, de luchtvochtigheid en temperatuur in de werkruimte.

Het nieuwe 6 cm LCD-scherm toont 3 vochtigheidszones:
- droge lucht met zeer lage luchtvochtigheid (minder dan 40%)
- optimale omgeving voor het aanbrengen van genuitbreidingen (vochtigheid 40% -60% en temperatuur tussen 20-25°C)
- vochtige lucht met een hoge luchtvochtigheid (meer dan 70%)

De professionele digitale hygrometer slaat zowel de temperatuur als de minimale en maximale vochtigheid van de afgelopen 24 uur op en geeft deze waarden weer samen met hun stijgende of dalende trend.

Meetgebied:
- temperatuur tussen 0°C en 50°C met een nauwkeurigheid van +/- 1°C
- luchtvochtigheid tussen 20% en 95% met een nauwkeurigheid van +/- 5%

Het maakt het mogelijk om aan de muur te hangen, metalen oppervlakken te bevestigen met behulp van magneten aan de achterkant of op vlakke oppervlakken te plaatsen met behulp van de geïntegreerde steun.

Functies: hygrometer, thermometer, touchscreen
Batterijen: 2 × AAA (meegeleverd)
Afmetingen: 9 cm × 9 cm × 2,7 cm
Roze kleur


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik zou wimpers per streng en premade bestellen. De premade exemplaren zijn behoorlijk zwart, ik kan niet wachten om ermee te werken! Ik kom zeker terug naar de site voor meer bestellingen!
Cristina M. – 16.11.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn zeer goed en praktisch, zowel voor beginners als voor experts. Verkort de tijd! De lijm is beestachtig, hij gaat ruim een maand mee!
Simona C. – 16.11.2023
(5/5 sterren)
Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de producten. Waar voor je geld zeer OK. De bestelling komt zeer snel aan, wat vooral in crisissituaties een voordeel is.
Ioana Andreea M. – 15.11.2023
(5/5 sterren)
Perfect alles, zoals gewoonlijk! Alleen professionele producten en snelle leveringen, geen fout! Ook heel belangrijk is het feit dat er bij de producten een conformiteitscertificaat wordt meegeleverd! Als je voor Shadow Velvet ook een M- of L-reeks mee zou kunnen nemen, zou dat geweldig zijn! Het zou zeker een succes zijn!
Adela A. – 14.11.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, zowel de draad voor draad wimperextensions als de 3D en 5D premade producten. Ik kom zeker terug met andere bestellingen. De bestelling werd snel en zonder problemen geleverd. Bedankt!
Delia P. – 14.11.2023
Meer beoordelingen bekijken