BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

Professionele digitale hygrometer -  Blauw   In zoomen

Professionele digitale hygrometer - Blauw

14.58 €  (inclusief BTW)

Lijmen voor wimperextensions hebben een bepaalde luchtvochtigheid en temperatuur nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Met behulp van deze Professionele Digitale Hygrometer & Thermometer meet u gelijktijdig, nauwkeurig, de luchtvochtigheid en temperatuur in de werkruimte.

Het nieuwe 6 cm LCD-scherm toont 3 vochtigheidszones:
- droge lucht met zeer lage luchtvochtigheid (minder dan 40%)
- optimale omgeving voor het aanbrengen van genuitbreidingen (vochtigheid 40% -60% en temperatuur tussen 20-25°C)
- vochtige lucht met een hoge luchtvochtigheid (meer dan 70%)

De professionele digitale hygrometer slaat zowel de temperatuur als de minimale en maximale vochtigheid van de afgelopen 24 uur op en geeft deze waarden weer samen met hun stijgende of dalende trend.

Meetgebied:
- temperatuur tussen 0°C en 50°C met een nauwkeurigheid van +/- 1°C
- luchtvochtigheid tussen 20% en 95% met een nauwkeurigheid van +/- 5%

Het maakt het mogelijk om aan de muur te hangen, metalen oppervlakken te bevestigen met behulp van magneten aan de achterkant of op vlakke oppervlakken te plaatsen met behulp van de geïntegreerde steun.

Functies: hygrometer, thermometer, touchscreen
Batterijen: 2 × AAA (meegeleverd)
Afmetingen: 9 cm × 9 cm × 2,7 cm
Kleur blauw


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De enige site waar ik producten voor wimperextensions bestel voor een goede prijs! De kwaliteit van de producten is altijd uitstekend en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Elena P. – 12.03.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de bestelde producten en de bestelling is zonder vertraging aangekomen, binnen de geschatte tijd. Ik kan Natural Lashes ten zeerste aanbevelen.
Jasmijn M. – 05.03.2023
(5/5 sterren)
Ik heb al vaker producten besteld bij Natural Lashes. Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten. Ik zal met vertrouwen blijven bestellen en aanbevelen!
Alina B. – 18.02.2023
(5/5 sterren)
De prijzen zijn betaalbaar. Ik ben blij dat ik altijd werd beloond met een geschenk. De bestelde producten waren geweldig en bevredigend. Ik wou dat ik ze allemaal kon proberen!
Daniela O. – 28.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en beveel alle producten van deze site van harte aan! Ik breng al heel lang wimperextensions aan en koop al mijn producten bij Natural Lashes. Zowel ikzelf als mijn klanten zijn dol op deze wimperextensions!
Bianca D. – 22.01.2023
Meer beoordelingen bekijken