BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

ESQIDO -  nimbus   In zoomen

ESQIDO - nimbus

14.74 €  (inclusief BTW)

Het paar Nimbus-wimpers is ontworpen om een medium maar vol volume te bieden en een pluizige look die magnetisch alle ogen aantrekt. Het volume van dit paar nertswimpers is gecondenseerd langs het middengedeelte en je zult gefascineerd zijn door elke knipoog!

Ontdek de prachtige wimpers van ESQIDO!
Gebruik onderstaande slider!Noir maakt het verschil!

Klassieke collectie
De nertsdraden uit de ESQIDO Classic-collectie behouden een harmonie van kromming
Noire-collectie
Terwijl de nertsgarens uit de Noire-collectie verschillende rondingen hebben om een ultravolumineuze look te krijgen, maar tegelijkertijd natuurlijk.


Collectie: Noire
Volume: 4/5
Lengte: 5-11 mm
Wimpers: fijn, nertshaar
Tape: handgemaakt katoen
Draagperiode: tot 25 keer gebruiken


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De beste prijzen en de beste producten! Ze hebben exclusiviteit op veel producten, waardoor ze zeer gewild zijn. Bravo! Je bent een geweldig bedrijf!
Vivian T. – 26.03.2023
(5/5 sterren)
De enige site waar ik producten voor wimperextensions bestel voor een goede prijs! De kwaliteit van de producten is altijd uitstekend en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen.
Elena P. – 12.03.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de bestelde producten en de bestelling is zonder vertraging aangekomen, binnen de geschatte tijd. Ik kan Natural Lashes ten zeerste aanbevelen.
Jasmijn M. – 05.03.2023
(5/5 sterren)
Ik heb al vaker producten besteld bij Natural Lashes. Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten. Ik zal met vertrouwen blijven bestellen en aanbevelen!
Alina B. – 18.02.2023
(5/5 sterren)
De prijzen zijn betaalbaar. Ik ben blij dat ik altijd werd beloond met een geschenk. De bestelde producten waren geweldig en bevredigend. Ik wou dat ik ze allemaal kon proberen!
Daniela O. – 28.01.2023
Meer beoordelingen bekijken