BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Natural Lashes

ESQIDO -  nimbus   In zoomen

ESQIDO - nimbus

14.8 €  (inclusief BTW)

Het paar Nimbus-wimpers is ontworpen om een medium maar vol volume te bieden en een pluizige look die magnetisch alle ogen aantrekt. Het volume van dit paar nertswimpers is gecondenseerd langs het middengedeelte en je zult gefascineerd zijn door elke knipoog!

Ontdek de prachtige wimpers van ESQIDO!
Gebruik onderstaande slider!Noir maakt het verschil!

Klassieke collectie
De nertsdraden uit de ESQIDO Classic-collectie behouden een harmonie van kromming
Noire-collectie
Terwijl de nertsgarens uit de Noire-collectie verschillende rondingen hebben om een ultravolumineuze look te krijgen, maar tegelijkertijd natuurlijk.


Collectie: Noire
Volume: 4/5
Lengte: 5-11 mm
Wimpers: fijn, nertshaar
Tape: handgemaakt katoen
Draagperiode: tot 25 keer gebruiken


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Natural Lashes gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Hier vind ik, tegen de laagste prijs, alles wat ik nodig heb voor het aanbrengen van wimperextensions. Ik vind het heerlijk om elke maand te bestellen en ik ben elke keer blij omdat ik producten als cadeau krijg. Ik raad aan!
Livia T. – 18.11.2022
(5/5 sterren)
De producten zijn erg goed, geweldige kwaliteit! Elke keer dat ik bestelde was ik tevreden! Het pakket komt vrij snel aan, alles komt goed verpakt aan.
Naomi G. – 18.11.2022
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met alle producten! Ik hou van de snelheid waarmee je de bestelling naar de ontvanger verzendt. Een goed in elkaar gezette site! Gefeliciteerd!
Gabriël R. – 17.11.2022
(5/5 sterren)
De producten waren zoals gewoonlijk snel bij mij, ook al is Black Friday voor iedereen druk. Op Black Friday werd ik verrast met veel kortingen op mijn favoriete producten.
corina ik – 17.11.2022
(5/5 sterren)
Ik ben erg blij met de producten. Zeer kwalitatief. Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling! De lijm is zeer resistent. MyLamination-producten zijn mijn favoriet.
Andrea T. – 09.10.2022
Meer beoordelingen bekijken